| |
|
|
| |
- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ -
Ταβέρνα Angelaki Ρόδος
 |
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
| |
αυθεντικές
ροδίτικες γεύσεις

Η Ταβέρνα Angelaki είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1992 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να σερβίρει σπιτικές, αυθεντικές γεύσεις της ροδίτικης κουζίνας. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: αγνά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και ειλικρινή φιλοξενία.
Καλλιεργούμε μόνοι μας τα περισσότερα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, από τα λαχανικά και τα μυρωδικά μέχρι τα αυγά από τις δικές μας κότες. Τα μαγειρευτά μας ετοιμάζονται στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως παλιά, και τα ψητά μας ψήνονται σε κάρβουνα από ξύλα της περιοχής, προσφέροντας γεύση και άρωμα αυθεντικότητας που δύσκολα βρίσκεις αλλού.
Πίσω από κάθε πιάτο κρύβεται η κ. Ειρήνη, η μαγείρισσα και οικοδέσποινα της Angelaki, που από νωρίς το πρωί μαγειρεύει όλα τα φαγητά με αγάπη και μεράκι. Ο γιος της, Δημήτρης Χατζιφωτής, φροντίζει τα κτήματα, περιποιείται τον κήπο, βγαίνει για ψάρεμα και επιλέγει ο ίδιος τα ψάρια και τα κρέατα που σερβίρουμε. Είναι επίσης υπεύθυνος για τη φροντίδα των κοτετσιών και την επιλογή των καλύτερων κρεάτων, εξασφαλίζοντας ποιότητα και φρεσκάδα σε κάθε πιάτο. |
|
| |
|
|
|
|
| |
| |
| |
|
|
| |
φρέσκιες & ποιοτικές
πρώτες ύλες

Στην ταβέρνα μας μαγειρεύουμε με αγνά υλικά από τα δικά μας κτήματα, μαγειρευτά στον ξυλόφουρνο και ψητά στα κάρβουνα από ξύλα της περιοχής.
Ο κήπος μας είναι επισκέψιμος και αποτελεί σημείο χαράς για μικρούς και μεγάλους. Οι οικογένειες μπορούν να περιηγηθούν στα παρτέρια μας, να δουν πώς μεγαλώνουν τα λαχανικά, αλλά και τα καλοκαιρινά πεπόνια και καρπούζια που καλλιεργούμε με αγάπη.
Το 2003, στη μεγάλη πυρκαγιά της Ρόδου, η ταβέρνα μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Με τη βοήθεια του κόσμου, των φίλων μας και τη στήριξη των τοπικών αρχών, καταφέραμε να την ξαναχτίσουμε από την αρχή, κρατώντας αναλλοίωτες τις αξίες και τη φιλοσοφία που μας συντροφεύουν από το 1992.
Η Angelaki έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις πιο αγαπημένες ταβέρνες της Ρόδου, με φήμη που έχει ξεπεράσει τα όρια του νησιού. Η παρουσία μας στο περιοδικό της Aegean Airlines για τη Ρόδο αποτελεί τιμή και επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στην ποιότητα και τη φιλοξενία. |
|
| |
|
|
|
| |
|
 |
|
|
| |
| |
γεύσεις που ξετρελένουν
Οι συνταγές μας περνούν από γενιά σε γενιά, ανανεώνονται με σύγχρονες πινελιές, αλλά πάντα διατηρούν τον χαρακτήρα και την ψυχή του σπιτικού φαγητού.
 |
|
|
| |
|
|
|